Slide background
Slide background

Afhaalmenu’s Eindejaarsperiode

Gerechten en hapjes kunnen ook apart besteld worden.
Met bijgeleverde werkfiche, eenvoudig af te werken bij u thuis.

Menu 1

Waaier van Hartige hapjes
Ceviche van zeebaars
Foie gras, gerookte eendenborst, vijg
Parmentier van Sint Jacobs met zure room
Buikspek, zalf van wortel en komijn
€ 6

Kreeft“Belle Vue”
€ 15

Zeetong met king krab,
jus van schaaldieren
€ 16,5

Filet van edelhert met woudvruchten
paillasson met winterse groenten
€ 17,5

Assortiment van Minipatisserie
(crème brûlée, chocolademousse, fruittaartje, profiterole, amandelgebak)
€ 7.25

Prijs volledige menu : €60

 


Walking dinner

Menu 2

Hartige hapjes
Verrine van inktvis appel en selder
Mi-cuit van zwaardvis, paprika en koriander
Gelakt buikspek met butternut
Soepje van spliterwten
€ 6

Walking Dinner
Cocktail van scampi met kruidig slaatje van fregola
Gebakken Sint Jacobsnoot, aardpeer en kroepoek
Kruidenworst frisse koolsalade tzatziki
€ 18

Duo van kalfsfilet en wang,
gratin Dauphinois en winterse groenten
€ 18

Fantasie van fondantchocolade, hazelnoot, limoen en exotische vruchten
€ 7.25

Prijs volledige menu : €48