GASTRONOMIE

In dit prachtige kader is en blijft de keuken het kloppend hart van Alta Ripa. Van het tafelbroodje tot het dessertkoekje wordt alles artisanaal bereid in eigen keuken. Chef Philippe werkte in sterrenzaken zoals La Villa Lorraine, Sir Anthony Van Dyck, La Maison du Boeuf en Le Sanglier des Ardennes vooraleer de familiezaak over te nemen.

Klassieke gerechten kregen een hedendaagse interpretatie en de kaart werd verrijkt met originele, hoogstaande creaties. Dat de chef behoort tot de “Orde van 33 Meesterkoks van Belgie” en de “Académie Culinaire de France” bewijst dat de culinaire kwaliteiten van Philippe en zijn team ook in beroepskringen sterk gewaardeerd worden.

De sfeer zit goed en dat ondervindt u aan de professionele, stijlvolle, vlotte en vriendelijke bediening. Door 50 Jaar ervaring in het verzorgen van de meest diverse feestelijkheden lijkt het of alles vanzelf op tafel getoverd wordt.

U kunt rekenen op een persoonlijke hartelijke service zowel voor, tijdens als na het feest.

Image module