FORMULES

Alta Ripa: Een Culinaire Beleving

Welkom bij Alta Ripa, uw bestemming voor onvergetelijke evenementen in een prachtige feestzaal. Ontdek onze uitgebreide formules, menu’s en arrangementen voor elk moment van uw feest of bijeenkomst.

Belangrijke Informatie

  • Prijzen: Alle prijzen zijn inclusief 16% dienst en 21% of 12% btw.
  • Ruime keuze: Naast de voorbeeldmenu’s bieden we een uitgebreide selectie gerechten om uw ideale menu samen te stellen.
  • Zaalhuur (mei – september):
    • Grote zaal: € 1300
    • Troika: € 800
    • Fermette: € 300
      (Andere dagen en buiten het seizoen: halve huurprijs)
  • Minimale bezetting (april – oktober):
    • Troika: 100 volwassenen
    • Alta Ripa: 160 volwassenen
      (Voor minder personen: toeslag van € 10 per ontbrekende gast)

Voorbeeldmenu’s

Menu 1: € 50,60

  • Saltimbocca van Pladijs met Babylangoustine
  • Jonge Eendenborst in eigen jus met zoethout
  • Desserttrilogie
  • Mokka en versnaperingen

Menu 2: € 68,90

  • Pittig slaatje van tongreepjes, kreeft en langoustine
  • Wilde Schotse zalm gerookt ter plekke
  • Kalfszadel met marktprimeurs
  • Fantasie van witte chocolademousse, banaan en Kirsch
  • Mokka en versnaperingen

Menu 3: € 45,60

  • Zeebaarsfilet slaatje van Fregola, Basilicumdressing
  • Gemarineerd Varkenshaasje ‘Forestière’
  • Pronkstuk van Vanille-ijs met Aardbeiencoulis
  • Mokka en Versnaperingen

Menu 4: € 50,60

  • Trilogie van Sint Jacobsnoot, Zeewolf en Zalm,
    Sabayon van Graantjesmosterd
  • Kalfshaas “Escoffier” met Gratin Dauphinois en Seizoengroenten
  • Dessertbuffet

Menu 5: € 52,00

  • Zeebrugse Tong ‘Jardin de France’
  • Filet van Parelhoen met champignonsaus en marktprimeurs
  • Dessertbuffet

Menu 6: € 59,55

  • Akwarel van Staartvis, Zalm en Gamba
  • Filet Pur van Ierse Angus met gebakken Ganzelever en Périgourdinesaus
  • Alta Ripa’s Dessertpalet
  • Mokka en Versnaperingen

Prestige menu’s

Ontdek onze exclusieve gastronomische menu’s vanaf € 75,00. Perfect voor bijzondere gelegenheden.

Menu 1: € 75,00

  • Dambord van Zeebrugse Tong en King Crab in Heldere Kruidenbouillon
  • Kalfszwezeriken op bedje van Mechelse Asperges, Saus verfijnd met Jurawijn
  • Gebakken Ribstuk met geconfijte Marktprimeurs
  • St. Maure uit Durbuy op bedje van Witloof, Honingsausje
  • Krokant Torentje van Chocolade en Citroenmousse
  • Mokka en Versnaperingen

Menu 2: € 85,00

  • Carpaccio van Ganzelever met Truffelvinaigrette
  • Tarbot in Kruidenpanade van Kreeft met geurig Oestersausje
  • Ossestaartbouillon met Sherry
  • Zadel van jong Hertekalf, in geurige Bosaromaten en Vlierbessensaus
  • Fantasie van licht gesmolten Fourme d’Ambert
  • Parfait Glacé met Grand Marnier in Chocoladekransje met sinaasschilfers
  • Mokka en versnaperingen

Menu 3: € 78,00

  • Tataki zalm / passie / sesam / yuzu / koriander
  • Kreeft / beukenzwam /aardpeer
  • Sint jacobsnoot / parmaham / sjalot / meurette
  • Piepkuiken / zwezerik / bietjes
  • Gianduia / ganache / roodfruit / lichis
  • Mokka / zoetigheden

Buffetten

  • Koud buffet: vanaf € 37,00 p.p.
  • Dessertbuffet: € 15,50 p.p.
  • Drankenforfait: vanaf € 13,00 p.p.

(Buffetten op maat bespreekbaar bij minimaal 120 personen.)

Extra’s

  • Hotelkamers: 9 comfortabele kamers beschikbaar (€ 70 per kamer, ontbijt € 14 p.p.)
  • Stoelhoezen: € 2,00 per stuk
  • Technische apparatuur: Huur van data- en videoapparatuur: € 50,00